Friday, July 19, 2024
spot_img

Latest Posts

CE CONȚINE ȘAMPANIA DE 1.777€ A LUI CRISTIANO RONALDO

Cristiano Ronaldo și-a creat propria șampanie. Au fost scoase pe piață doar 777 de sticle, iar una costă 1.777€. Un bărbat a reușit să pună mâna pe una dintre sticlele ediție limitată, iar imaginile cu el încercând băutura au devenit virale pe rețelele de socializare. Ce conține, de fapt, șampania lui Cristiano Ronaldo?

Adam Cailler, un jurnalist de la Daily Star, a reușit să pună mâna pe una dintre cele 777 de sticle de șampanie create de Cristiano Ronaldo. Sora starului protughez, Elma Aveiro, a creat această băutură special pentru a celebra cele 777 de goluri marcate de fotbalist în cariera sa, pentru Manchester United, Real Madrid, Juventus și Portugalia.

Jurnalistul a documentat întreaga sa experiență atunci când a primit sticla de șampanie pentru a scrie o recenzie. Adam Cailler nu s-a lăsat prea impresionat de ambalajul de carton în care a venit sticla de șampanie, susținând că pare destul de ieftin. În schimb, a apreciat recipientul auriu în care se afla băutura spumoasă.

Se pare că această băutură a fost creată pentru a sărbători cele 777 de goluri din cariera fratelui Elmei, Cristiano Ronaldo, iar fiecare sticlă a fost numerotată de la 1 la 777. Compania producătoare a susținut că această șampanie va fi „folosită în cazul victoriei Portugaliei” la campionatul EURO 2024, care se află în plină desfășurare. Portugalia se întâlnește cu Franța în sferturile de finală vineri, 5 iulie 2034, la ora 22.00.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.