Friday, July 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Parfumurile preferate de Familia Regală Britanică și cât costă aceste arome

Revista „Harper Bazaar” a dezvăluit care sunt parfumurile preferate ale unora dintre cei mai importanți membri regali. Kate Middleton, de exemplu, a rămas fidelă aceleiași arome pe parcursul ultimilor șapte ani.

Presa română scrie că, regretata Regină Elisabeta a II-a prefera un parfum picant de citrice, care nu se mai produce – L’Heure Bleue de la Guerlain. Un altul pe care-l adora suverana a fost White Rose, de la Floris, cu un miros floral bogat și vibrant. Potrivit Harper Bazar, anume această aromă suverana a purtat-o în ziua nunții cu Prințul Philip. Astăzi acest parfum costă 190 de dolari.

Iar care este parfumul preferat al actualului rege, Charles al III-lea, a dezvăluit Prințul Harry în cartea sa autobiografică. Este vorba despre aroma Dior Eau Sauvage„Se dădea cu el pe obraji, pe gât, pe cămașă. Înflorit, cu un indiciu de cave dur, precum piper sau praf de pușcă, a fost făcut la Paris. Așa scrie pe sticlă. Ceea ce m-a făcut să mă gândesc la mami”, a scris ducele de Sussex, despre aroma tatălui său. Prețul actual al parfumului este de 189 dolari.

Prințesa Diana prefera un parfum floral. Pentru nunta ei cu Prințul Charles, regretata Prințesa Diana a ales un parfum floral, Quelques Fleurs de la Houbigant, un amestec somptuos de tuberoză, iasomie, crin și trandafir. Se spune că era atât de emoționată din cauza nunții ei încât a vărsat sticla de parfum pe rochie înainte de a ajunge în fața altarului. Mai apoi, se pare că Prințesa și-a schimbat gustul în ceea ce privește aroma parfumului. Prințul Harry a dezvăluit în cartea sa, „Rezervă”, că Diana iubea First de Van Cleef & Arpels, aromă care acum costă 89 de dolari.

Iar Kate Middleton a fost cucerită de o aromă de flori untoase – White Gardenia Petals, de la parfumierul britanic de nișă Illuminum. Acest parfum l-a purtat la nunta sa. Ulterior, acesta s-a epuizat rapid și acum este destul de greu de găsit. Însă, de șapte ani încoace, Prințesa de Wales alege să poarte London Orange Blossom Cologne, de Jo Malone, care costă 229 de dolari.

Cancan.md

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.