paparazzi.md

Spală-te pe mâini – Smiley a lansat un ghid muzical

Smiley, unul dintre artiștii autohtoni care se află la izolare pentru că au călătorit de curând peste hotare, își învață fanii cum să se spele pe mâini pentru a se proteja de coronavirus.

„Spală-te pe mâini” este un ghid muzical animat pentru spălatul corect, lansat de HaHaHa Production, casa de producție a artistului. 

„Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenţa între sănătate şi boală”, precizează Smiley.

Concret, „Spală-te pe mâini!”, un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini, gestul minor care ne protejează în orice moment de coronavirus sau alte boli infecționase.

„Foarte puţini dintre noi ştiu să se spele aşa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenţa între sănătate şi boală”, mai spune artistul. 

„Spală-te pe mâini” se doreşte a fi un îndemn pentru toţi cei care stau acasă zilele acestea să repete pe piesă spălatul corect pe mâini, să se filmeze şi să trimită înregistrarea video unui număr cât mai mare de persoane.

Artistul își dorește ca materialul video să aibă impact asupra populației.

Până ne intra în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem ca acţiunea asta să fie distractivă, aşa că vă invit să vă distraţi făcând filmuleţe cu voi pe piesa noastră în timp ce respectaţi toţi paşii obligatorii din acest proces”.

Sursa: shok.md

Author