paparazzi.md

Chicu își repară drumul de lângă casă

La o săptămână după ce Ion Chicu a fost învestit în funcția de prim-ministru, a început reparația drumului din preajma casei sale din Durlești. Lucrările au început pe 18 noiembrie, cu implicarea angajaților Întreprinderii Municipale „Exdrupo”. Viceprimarul din Durlești afirmă că nu știe nimic despre aceste lucrări, iar premierul a refuzat să răspundă la întrebări.

Informația despre lucrările de reparație a drumului a parvenit de la un telespectator Jurnal TV, care a comunicat că în dimineața zilei de vineri mai multe camioane ale întreprinderii municipale „Exdrupo”, dar și angajați de la Spațiile Verzi se îndreptau spre casa prim-ministrului Ion Chicu. Pe adresa redacției a fost transmis și un filmuleț în care unul dintre șoferii camionului afirmă că lucrările au loc pe drumul unde e amplasată casa premierului.

Echipa Jurnal TV a mers la fața locului, însă accesul spre drumul reparat și spre casa premierului i-a fost restricționat de pază.

Între timp, angajații Întreprinderii municipale „Exdrupo” își continuau lucrările pe un drum din preajmă. Când reporterul Jurnal TV a încercat să discute cu ei, din nou a intervenit paza.

Muncitorii au spus că au primit indicații să vină să repare porțiunea respectivă de drum, dar nimeni nu știe cine locuiește aici.

De cealaltă parte, vecinii se plâng de lucrările efectuate care ar deteriora drumurile din preajmă.

La primăria orașului Durlești nu se știe cine a luat decizia ca drumul să fie reparat și câți bani au fost alocați pentru aceasta. Viceprimarul Ion Arsenie afirmă că nu știe despre ce lucrări este vorba și nici la inițiativa cui au fost pornite. Mai mult, el afirmă că nici nu a știut că premierul are o casă în Durlești.

Jurnal a încercat să-i ia o reacție prim-ministrului Ion Chicu, imediat după ședința Guvernului, însă premierul a evitat să dea un răspuns.

Contactat pentru a detalii despre banii alocați pentru reparația drumului din preajma casei lui Ion Chicu, șeful „Extrudo”, Adrian Boldurescu, n-a răspuns la apel.


Paparazzi.md

Author